De fiecare data cand imi imaginam o inviatie de nunta, ma intrebam daca nu cumva gandirea mea este prea simplista, daca nu ar fi mai bine sa ma ” las pe mana ” profesionistilor in domeniu, sa merg la un nene din acela care face invitatii pe banda rulanta si aleg din mii de modele impreuna cu clientii mei.

Cumva, necumva, Anca si George s-au lasat┬ápe mana mea de data asta, iar eu am ales sa-mi urmez sufletul. Am vrut sa fie pretioasa. O invitatie de nunta pe care vrei sa o pui in rama, dar nici sa semene cu alte modele deja existente. Ne-am gandit ca o imagine puternica face cat 1000 de cuvinte, asa ca am ales cele mai frumoase fotografii de la sesiunea foto de logodna ( in curand pe jurnal ), am facut o mini-sigla din initialele lor si am colaborat cu un laborator de profesionisti in materie de hartie si print – am ales o hartie satinata si carton gros, dar foarte fin, dimensiunea 15×15 cm + plic colorat.

Ce a iesit ne-a lasat fara cuvinte…

_MG_3646 copy

_MG_4358 copy

_MG_4360 copy

Textul din interiorul invitatiei a fost creatia Ancai si a lui George, inspirat din povestea lor de dragoste la care sper sa iau parte multi multi ani de acum incolo.

_MG_4364 copy

_MG_4369 copy