BOTEZ ~ Rares & Matei

Rares si Matei sunt ultimii bebelusi fotografiati in Romania inainte de plecarea la Berlin, iar acum, la cateva saptamani de la botez, revad fotografatiile cu atata dor de casa, imi amintesc tot ce am simtit atat in ziua botezului, cat si cu ocazia sedintelor de maternitate si nou nascuti petrecute cu micutii si parintii lor. Parca retraiesc fiecare raza de soare, mirosul de levantica din studio si sunetul de canteg de leagan din camera turcoaz in care dorm piticii. Va dati seama ca nu as putea sa uit camera de zi din caminul lor, in care troneaza un tablou canvas imens cu una din imaginile noastre preferate de la sedinta de nou nascuti – e un sentiment unic sa vezi asa ceva…am adaugat o imagine surprinsa cu iphone, trebuie sa va arat cata emotie sta in imaginile din living.

Details

BOTEZ ~ Eric ~

Cu ocazia plecarii din tara, tare mult mi-am dorit sa intalnesc clienti si prieteni vechi, iar revederea cu Adi si Laura a picat la fix pentru sufletul meu.

Details

WORKSHOP MATERNITATE ~ 15-16 MARTIE 2017

Dupa ani de pregatiri si mult suflet investit in fotografia de maternitate, am planuit un atelier care se desfasoara pe 2 zile ( 15-16 martie ). Atelierul va imbina 2 parti esentiale ale meseriei noastre pe care o iubim si crestem in fiecare zi – tehnica fotografica & managementul afacerii ca fotograf profesionist.

Details