Larisa, draga mea, ma bucur foarte mult ca ne-am cunoscut! Cum ti-am spus si prin viu grai, mi-a fost destul de greu sa te gasesc, dar lucrurile bune se fac cu sacrificiu…cel putin asta imi tot spune Mihai, sotul meu :) Daca si pana la sedinta de saptamana trecuta planuiam sa te “folosesc” pentru toate sedintele legate de venirea noului membru, acum sunt absolut convinsa! O prietena, vazand pozele, mi-a spus: “a surprins femeia si nu doar burta”. Nu puteam sa o spun mai bine… Deci, femeilor care va bucurati de maternitate, nu ezitati sa imortalizati momentul. Merita!

Ana Maria Grobnicu
Mamica

By far the most talented and soulful photographer I know. Don’t hesitate to capture your memories with her!

Gia Tudoran
Artist

Multumesc Larisa pentru amintiri ma uit cu mare drag la munca ta si-mi creste inima cand primesc complimente pentru momentele surprinse! te pupam!!!

Claudia & Bogdan
Miri

Larisa, un om cu un caracter deosebit, care nu se chinuie sa faca totul bine pentru ca ea insasi are in instinctul ei acel feeling pe care multi profesionsti ar vrea sa-l aiba.
Nu putem uita ultimile poze (spre sfarsitul nuntii), cand toata lumea era spre final, ea era de aceeasi vigilenta ca la inceput. Fara sa vezi prea mult efort, ea este mereu in locurile potrivite pentru tine.

Pentru cei care nu o cunoasteti, ea nu este doar un fotograf, o sa o simtiti la fel de aproape ca fiind prietena voastra.

Important este ca albumul si pozele pe care le vedem ne aduc aminte de experienta placuta la care viseaza orice cuplu de indragostiti, visul din copilarie al fetelor viitoare mirese.

Sper ca si tu sa te fi simtit la fel de bine cum ne-ai facut pe noi sa ne simtim in atentia ta. Ne bucuram ca ai fost alaturi de noi.

Puiu & Nico
Miri

O femeie minunata, care pune suflet in tot ceea ce face si ca drept dovada, rezultatele te lasa fara cuvinte. O femeie deschisa la orice idee, o femeie plina de creativitate. Eu, personal, la fiecare sedinta foto pe care am avut-o impreuna , m-am simtit in largul meu, iar asta conteaza foarte mult. Asa ca nu ezitati sa o contactati. Veti avea parte numai de amintiri frumoase!

Andreea Toghia
Model

O fata deosebita care se dedica la orice proiect pe care il face, iar dovezile se vad in minunatele poze pe care ni le trimite. Iti multumim mult Larisa pentru tot! Esti cea mai tare!!

Anda Preda
Absolventa

Pozele sunt superbe pentru că fotograful este un perfecționist desăvârșit care ne-a făcut să ne simțim bine, nu ca la un shooting obositor. Pentru asta și pentru personalitatea energică îți mulțumim!

Oana Erbasu
Absolventa

Cele mai tari poze ever!!! și cel mai super fotograf!

Ana Maria Scripcariu
Absolventa